KontaktSara Bäckmo
info@skillnadenstradgard.se

Johannes Wätterbäck
johannes@farbrorgron.se

Theres Lundén
theres.lunden@hotmail.com

4 kommentarer:

 1. Oj, vad härligt det är att lyssna på er, känns som att våren redan är på väg, trodde jag var ensam om att uppleva att ljuset är tillbaka. Energin ni tillför mig kan liknas med nässelvatten till plantorna. Helt plötsligt blir allt möjligt, och jag vill bara odla, odla, odla.. tack för det ni gör, vet att många med mig tycker likadant.. hoppas ni orkar fortsätta länge till.. TACK

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Underbart avsnitt!
  Appropå ej brunnen gödsel, så har jag fått lära mig att när det gäller hästgödsel så kan den färska gödseln innehålla mycket ogräsfrön, eftersom hästarna är usla matsmältare (dvs fröna går rakt igenom). Vet inte om det är sant. Har proppat mina djupbäddar fulla med färsk gödsel (dock rätt djupt), så vi får väl se :)

  SvaraRadera
 4. Susanne Wheelan18 mars 2017 08:37

  Hej, ser fram i mot eran pod varje gång, så hjälpsamt på många nivåer :-) Det har varit en liten diskussion på en av FB trädgårdsgrupperna om papper i bokashin. Jag ser att Sara har papper i bokashin, och det verkar fungera. Jag själv använder hinkar från storköket med papper i botten och när jag varvar. Men jag har börjat nu i vinter :-) Nu säker en del att det tar längre tid att bli jord om man har papper i, Stämmer det? Och att det stör fermenteringen ?

  SvaraRadera